single-img
single-img
single-img
single-img

Επικοινωνίστε Μαζί Μας

single-img
single-img
single-img
single-img
single-img
single-img

Συχνές Ερωτήσεις

Οι πελάτες ρωτούν συχνά

Θα έχετε διαβάσει ή ακούσει σίγουρα για διάφορες μαγικές δίαιτες που υπόσχονται την απώλεια 10 κιλών σε 10 μέρες. Ωστόσο τα τελευταία δεδομένα μας δείχνουν ότι μια υγιής μείωση σωματικού βάρους είναι της τάξης μέχρι 1% του παρόντος σωματικού βάρους ανά εβδομάδα. Για παράδειγμα κάποιος που είναι 90 κιλά είναι εφικτό να χάνει 900γρ/εβδομάδα ενώ κάποιος που είναι 65 κιλά μπορεί να χάνει 650γρ/εβδομάδα.

Το σώμα μας έχει την ικανότητα να κάνει από μόνο του την φυσιολογική αποτοξίνωση που χρειάζεται σε ημερήσια βάση, ανεξάρτητα από τη διατροφή μας. Τα δύο κύρια υπεύθυνα όργανα για τις λειτουργίες αυτές είναι κυρίως το συκώτι και οι νεφροί.

Ο βασικός μεταβολικός ρυθμός μας δείχνει τις καύσεις που κάνει το σώμα σε ημερήσια βάση αποκλειστικά για τις βασικές του λειτουργίες. Οι καύσεις αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό γενετικά προκαθορισμένες, επηρεάζονται όμως και από τον τρόπο ζωής του ατόμου. Η εξισορρόπηση της διατροφής μπορεί να επαναφέρει το μεταβολισμό στα προβλεπόμενα επίπεδα. Ο βασικός ενεργοποιητής του βασικού μεταβολισμού είναι η συστηματική άσκηση.

Το ιδανικό βάρος είναι αυτό που το άτομο νιώθε καλά με το σώμα του, που μπορεί να καταναλώνει από όλες τις ομάδες τροφίμων την ποσότητα που χρειάζεται ( δηλαδή να μην κάνει μία χημική δίαιτα για παράδειγμα, γιατί δεν μπορεί να την κάνει εφόρου ζωής και έτσι τα κιλά που έχασε δε θα διατηρηθούν ) και τέλος είναι το βάρος το οποίο μπορεί να διατηρήσει μακροπρόθεσμα. Αυτό το βάρος πρέπει να συνδυάζεται και με υγιή επίπεδα λίπους.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τα στοιχεία σας